2021-10-06
Rozširujeme hydraulický sortiment

Neustále rozvíjame našu hydraulickú dielňu a sortiment výrobkov, aby sme našim partnerom poskytli čo najlepšie služby. Zistite viac o našom najnovšom dodávateľovi a jeho vysokokvalitnom sortimente, ako aj o našom ďalšom sortimente hydraulických dielov.

Spoločnosť I.M.M. Hydraulics je už viac ako 30 rokov lídrom vo výrobe vysokokvalitných hadíc, armatúr a príslušenstva. Ich ročná produkcia presahuje 40 miliónov kusov v segmente hadicových koncoviek a 20 miliónov metrov v segmente hadíc. Tento medzinárodne uznávaný európsky výrobca ponúka kompletný sortiment hydraulických výrobkov a svoje produkty distribuuje v mnohých častiach sveta vrátane Austrálie, Kanady, Francúzska, Nemecka, Talianska, Južnej Afriky, Spojeného kráľovstva a Spojených štátov.

 

Vďaka našej úspešnej spolupráci máme teraz k dispozícii celý sortiment od INTERPUMP FLUID SOLUTIONS.

Naša ponuka INTERPUMP Hypress

Vysokotlakové hydraulické hadice INTERPUMP Hypress sú vynikajúcou voľbou na základe pomeru ceny a výkonu. Máme veľké zásoby týchto výrobkov a vieme ich dodať aj na nasledujúci pracovný deň.



Hidraulika tömlő termékek és szolgáltatások

Široký sortiment hydraulických produktov

V našej hydraulickej dielni v Gyáli (Maďarsko) držíme široký sortiment najčastejšie používaných dielov v Európe a Amerike, resp. adaptéry a skrutkovania. Tie naši odborníci na centrále montujú na základe dlhoročných profesionálnych skúseností. Diely sú k dispozícii vo verziách s L- a T-tvarov v súlade s priemyselnými normami. Hydraulické hadice môžeme dodať ako samostatné produkty bez koncoviek, ale aj s lisovanými koncovkami na základe dopytu.



Hydraulické adaptéry

Na stránku


Hydraulické skrutkovania

Na stránku


príslušenstvo k hydraulike

Na stránku

Ak sa chcete dozvedieť viac o našej hydraulickej dielni, hadiciach a dieloch, neváhajte nás kontaktovať!

Máte otazku?

Viac informácií o vyššie uvedených produktoch získate na adrese 
powerbelt@powerbelt.sk alebo telefónnom čísle +421 31 550 3995.

Obráťte sa nás s dôverou!