2021-06-01
Ručné kolieska z ocele? Majme spolu veľké ciele!

Ručné kolieská sú "skrutky" so špeciálnou konštrukciou hlavy. Táto konštrukcia hlavy umožňuje ľahké ručné upevnenie dielov so správnym krútiacim momentom. Konštrukcia ručných koliesok závisí od ich použitia.

Boteco Metal Line

Ručné kolieska z ocele

Na našom e-shope si čoskoro budete môcť zakúpiť oceľové ručné kolieská (w118, w466, w464) od svetoznámeho talianskeho výrobcu Boteco, ktoré sa vyrábajú pomocou vysokokvalitných materiálov a neustále zdokonaľovaných výrobných metód. Takmer 50 rokov skúseností spoločnosti Boteco s výrobou mechanických komponentov je zárukou kvality týchto dielov.

Tieto komponenty sú funkčne rovnaké ako ich plastové náprotivky. Vzhľadom na to, že sú vyrobené z ocele, sú odolnejšie a trvanlivejšie ako série I117-I118 a vydržia akékoľvek nepriaznivé poveternostné podmienky.




w118



w466



w464


Oblasti použitia

Môžu sa používať v potravinárskom, chemickom priemysle a v priemyselnom prostredí, kde si to samotná aplikácia vyžaduje. Kovová verzia sa odporúča najmä pre použitie v chemickom priemysle, nerezová verzia v potravinárskom priemysle a vo vlhkom prostredí.



Výhody


  • Jednoduché čistenie vďaka absencii spojov
  • Naše výrobky sú k dispozícii z uhlíkovej a nehrdzavejúcej ocele
  • Dostupné sú s metrickými závitmi M4-M10
  • Sú trvácnejšie a odolnejšie ako plastové konštrukcie
  • Môžu sa používať aj v lekárskych strojoch/prístrojoch

Máte otázku?

Ďalšie informácie o príslušenstve pre hadice získate na adrese:
powerbelt@powerbelt.sk.

Neváhajte nás kontaktovať!