2020-09-15
Lineárne aktuátory zdvíhacie stĺpy

Lineárne aktuátory, zdvíhacie stĺpy TiMotion ponúkajú pre výrobcov strojov spoľahlivú a cenovo dostupnú alternatívu k hydraulickým a pneumatickým pohybovým systémom.

Či už pre priemyselné, poľnohospodárske, nemocničné alebo kancelárske aplikácie, ponúkame širokú škálu riešení pre každú potrebu! Naša spoločnosť rozšírila svoj sortiment o lineárne pohony a zdvíhacie stĺpy od spoločnosti TiMOTION Technology Co. Ltd.

 

Lineáris aktuátorok

Lineárne aktuátory

Sú ideálne pre všetky úlohy, kde kompaktné rozmery, vysoký výkon a automatizácia zohrávajú dôležitú úlohu. Majú svoje miesto v širokej škále aplikácií, takže sa s nimi často môžeme stretnúť na poľnohospodárskych strojoch alebo dokonca pri polohovaní nemocničných postelí. Pracovný cyklus pohonov je podľa typu v rozsahu 15-20%. Na našej webovej stránke nájdete tiež riešenia na ovládanie týchto pohonov.


Ďalej do skupiny produktov caret

 

Emelőoszlopok

Zdvíhacie stĺpy

Pokiaľ ide o tvar zdvíhacích stĺpov TiMOTION, v sortimente sú s prierezom štvorcovým aj kruhovým, ktoré nájdete v mnohých oblastiach priemyslu. Ich pohyb je možné synchronizovať s príslušenstvom TiMOTION.


Ďalej do skupiny produktov caret

 

Objednajte si u nás lineárny pohon alebo zdvíhací stĺp:

  • ponúkame jeden z najširších výberov,
  • poskytujeme všetok príslušenstva,
  • garantujeme vysokú kvalitu,
  • poskytujeme odbornú pomoc pri výbere,
  • od posledného štvrťroka 2020 ponúkame najvyhľadávanejšie modely zo skladu!

 


Máte otázku?

E-mail: gabriel.mihaly@powerbelt.sk
Telefónne číslo: 031/550 3996