2020-01-06
Zvýšte Vaše tempo s našimi remenicami!

Naša spoločnosť ponúka široké spektrum remeníc pre rôzne druhy remeňov. V našej ponuke sa nachádzajú premenice pre klinové-, ozubené-, drážkované alebo variátorové remene. Podľa prevedenia môžu byť predvŕtané, pre upínacie púzdra (taperbush), ale sú dostupné aj s najmodernejšími zvernými púzdrami.

Klinové remenice
Ékszíj tárcsák
Klinové remenice sú vyrábané podľa normy DIN2211 - ISO 4183 (okrem typu C) a sú vhodné pre pohony s remeňmi: SPZ - SPA - SPB - SPC (ISO 4184 DIN 7753/1),  klasické Z - A - B - C (ISO 4184 DIN 2215) resp. americkej normy 3V - 5V - 8V (RMA-MPTA).

Klinové remenice zliatinové sa používajú aj pri rýchlosti až 35m/s. Rozmery remeníc sú veľmi presné, pretože sú vyrábané CNC strojom a automatickým sústruhom.

Pri vyššej rýchlosti ako 35m/s sa odporúča používať oceľové remenice!
Ďalej na stránku 
 
Ozubené remenice
Fogasszíj tárcsák
Prostredníctvom ozubených remeníc sa dá dosiahnuť pohon bez prešmyku. Menšie remenice zvyčajne majú bočnice a väčšie bez bočníc. Pre výrobu remeníc s neštandardnými šírkami slúžia ozubené tyče. Vyššie uvedené remenice je možné objednať z rôznych materiálov vzhľadom na typ remeňa.
ďalej na stránku 
 
Remenice pre drážkované remene
Hosszbordás szíjtárcsák
Tieto remenice navrhovali s mimoriadnou presnosťou, aby daným pohonom zabezpečili optimálnu životnosť a výkon.
Veľkou výhodou poly-v pohonov je veľký prevod výkonu aj pri malých rozmeroch. Preto remenice s PJ profilom sú dostupné od celkového priemeru 20 mm priemeru. Každá remenica je vyvážená podľa normy UNI 4218 - ISO 1940 - VDI 2060. Materiál remeníc je GG25 DIN 1691.
Ďalej na stránku 
 
Variátorové remenice
Variátorszíj tárcsák
Pohony s variátorovými remenicami sú dobre vymyslené systémy, lebo tie zabezpečujú zmeny rýchlosti poháňania bez zastavenia pohonu za relatívne nízke náklady.
O týchto remeniciach je známe aj to, že pri tejto konštrukcie sú bočnice remeníc vystavené veľkému oderu.
ďalej na stránku 
 
Máte otázku?

 

Viac informácií o vyššie uvedených produktoch môžete získať na adrese powerbelt@powerbelt.sk

Obrátťe sa na nás s dôverou!