2019-10-15
Špeciálne riešena s trapézovými skrutkami

Predstavujeme Vám špeciálne riešenia vedení pomocou trapézových skrutiek patentovaných spolčnosťou Bimeccanica Srl. Naša firma je pripravená ponúknuť riešenia pre pohony s trapézovými skrutkami bez vôle alebo kompletné systémy s poháňanými maticami.

 
produktové skupiny
Compact Simple
Compact Simple
Vhodný je na jednoduché úkony v špeciálne navrhovaných strojoch. Prostredníctvom neho je možné realizovať aj obojsmerné pohyby.
ďalej na stránku 
 
Compact Steel
Compact Steel
Produktová skupina obsahuje modely, ktoré umožňujú horizontálne nastavenie axiálnej vôle resp. modely poskytujúce bezpečnosť pri vertikálnom použití.
Ďalej na stránku 
 
Compact Light
Compact Light
Spolu s hliníkovými alebo nerezovými skrutkami tvoria výborné riešenia pre špeciálne aplikácie, kde potrebujete prenášať malé zaťaženie pri vysokých rýchlostiach. 
Ďalej na stránku 
 
Excellent Steel
Excellent Steel
Táto séria sa odporúča pre aplikácie, kde sa na trapézový závit nanáša prach alebo iný vonkajší materiál a tým dôjde k predčasnému opotrebeniu skrutky či matice. Séria Excellent Steel obsahuje modely, ktoré umožňujú minimalizáciu axiálnej vôle.
Ďalej na stránku
 
Rotary nut
Rotary nut felhasználása
Rotary nut
Prevedenie s poháňanou maticou. V tomto prípade plošina vybavená bronzovou alebo nylonovou maticou na trapézovej skrutke môže byť poháňaná ručne alebo motorom. Pre pohon s motorom existuje riešenie cez ozubené alebo reťazové koleso. Rotary nut je typický prvok zdvíhacích zariadení.
ďalej na stránku 
 
Máte otázku?
Viac informácií o vyššie uvedených produktoch získate na e-mail adrese: powerbelt@powerbelt.sk.

Obráťte sa na nás s dôverou!

Keressen minket bizalommal!